- اجتماعی
دانلود فیلم غلامرضا تختی با لینک مستقیم
داستان : فیلم غلامرضا تختی درباره کشتیگیر ایرانیست که با تنظیم وصیتنامه و خودکشیاش آغاز میشود. سپس با فلشبک از دوران کودکیاش که در فقر شدید بود و در آلونکهای خانیآباد جنوب تهران میگذراند ادامه پیدا میکند. پدرش رجبخان یخچالدار قدیمی داشت که در طرح گسترش راهآهن مصادره میشود، این امر فقرشان را تشدید میکند و کار پدر را به جنون میکشاند.
بازیگران : محسن تختی، شاهرخ شهبازی، علیرضا گودرزی، امیررضا فرامرزی، ماهور الوند، بهنوش طباطبایی، مجتبی پیرزاد، آتیلا پسیانی، فرهاد آئیش، پریوش نظریه بازیگران فیلم هستند.
دانلود فیلم غلامرضا تختی با لینک مستقیم
دانلود پکیج همه کیفیتها بصورت یکجا – 10.000 تومان
دانلود کیفیت BluRay با حجم 7.53 گیگابایت – 7.000 تومان
دانلود کیفیت HQ با حجم 3.82 گیگابایت – 6.000 تومان
دانلود کیفیت 1080p با حجم 1.61 گیگابایت – 5.000 تومان
دانلود کیفیت 720p با حجم 1 گیگابایت – 4.500 تومان
دانلود کیفیت 480p با حجم 661 مگابایت – 4.000 تومان
درباره فیلم :
فیلم غلامرضا تختی «Gholamreza Takhti» به کارگردانی بهرام توکلی، تهیهکنندگی سعید ملکان و قلم مشترک این دونفر است. این فیلم سینمایی در ژانر زندگینامه ورزشی با داستانی اجتماعی و درام محصول سال 1397 ایران است. هزینه ساخت این فیلم حدوداً هشت و نیم میلیارد تومان محاسبه شده و رقم فروش آن در گیشه سینماها، دو میلیارد تومان بود. سینمایی «غلامرضا تختی» اولینبار در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد که موفق به دریافت دو سیمرغ بلورین و نامزد هشت جایزه دیگر گردید. داستان فیلم درمورد سرگذشت پهلوان بزرگ ایرانی، تختی است که چه مشقتهایی متحمل شد تا توانست به هدف خود برسد. نقش تختی در این فیلم را محسن تختی ایفا کرده که البته گفته شده او نسبتی با زندهیاد تختی ندارد. پیشاز این قرار بود امیر جدیدی این نقش را بازی کند که بدلیل گریم سنگین نقش، انصراف داد. بهرام توکلی کارگردان تختی آثاری همچون تنگه ابوقریب، سریال نهنگ آبی و بیشاز دوازده اثر دیگر را در کارنامه خود دارد. «غلامرضاتختی» با بودجه 8 میلیاردی، فقط 2 میلیارد تومان فروش داشت. اکنون دانلود فیلم غلامرضا تختی کامل با کیفیت عالی و لینک مستقیم بههمراه اینترنت نیمبهاء رایگان در وبسایت فیلم تو ایرانی فراهم است.
نقد فیلم غلامرضا تختی
ژانر بیوگرافی در سینمای ایران یکی از ژانرهای محجور محسوب میشود که کمتر فیلمسازی به سراغ آن رفته است. این ایراد سالهاست که به سینمای ایران وارد است که به سراغ شخصیتهای برجسته تاریخی خود که تعدادشان هم کم نیست. نمیرود و اثری درباره زندگیشان نمیسازد. این سنت حالا با ساخت فیلم «غلامرضا تختی» توسط بهرام توکلی شکسته شده و شاهد ساخت فیلمی درباره یکی از محبوب ترین ورزشکاران تاریخ ایران هستیم. ورزشکاری که نقاط ابهام برانگیز درباره مرگ او تا به امروز حل نشده باقی مانده و فرضیهها درباره مرگ او کماکان بیپاسخ ماندهاند. بامطلب نقد فیلم غلامرضا تختی با فیلم تو ایرانی همراه باشید.
بهرام توکلی بعنوان کارگردان، یکی از این فرضیههای مطرح شده درباره تختی را پذیرفته، این پذیرش با سکانس اول فیلم یعنی قرص و لیوان آب در تصویر نمایان است. سکانسی که نشان میدهد غلامرضا تختی با خودکشی به زندگی خود پایان داده و ایران را در شوک فرو برده است. اما فیلم «غلامرضا تختی» تنها درباره دلایل مرگ این ورزشکار نیست، قصد دارد برشهای گوناگونی از زندگی او از دوران کودکی و شرایط سخت زندگیاش تا موفقیت ها و انزوایش را به تصویر بکشد. این تصمیم توسط یک راوی که خبرنگاری است به تختی نزدیک بوده اتفاق میافتد. درنخستین بخش فیلم به دوران کودکی و نوجوانی این قهرمان گریز میزند، تماشاگر را با زندگی سخت او و بخصوص وضعیت پدرش مواجه میکند.
داستان دوران کودکی و نوجوانی تختی بدون آنکه چالش مهمی پیش روی داشته باشد روایت شده است. درواقع تصاویری که «بهرام توکلی» از دوران کودکی تختی ترسیم کرده مطابق اطلاعاتی است که کمابیش همگان بر سر آن اشتراک نظر دارند. این بخش از زندگی تختی با فیلمبرداری عالی و طراحی صحنه دقیق، بهترین بخش های فیلم محسوب میشوند. زمانی که فیلم به بزرگسالی تختی میرسد، ما چندین سکانس عالی در فیلم مشاهده میکنیم. ازجمله آن مسابقه معروف ملبورن میباشد که با ظرافت کامل خلق شده و تماشاگر را به حال و هوای آن دوران میبرد. بهلطف فیلم « غلامرضا تختی » باید گفت که لحظات حماسی ملبورن پس از چند دهه دوباره زنده شدهاند و مخاطب را با غرور مواجه میکنند.
متاسفانه بازیگرانی که برای ایفای نقش تختی برگزیده شدهاند، فاقد توانایی های بازیگری هستند. احتمالاً به همین دلیل هم هست که تختی کمتر دیالوگ میگوید. تا بازیگرانی که نقش او را ایفا میکنند، گرفتار چالشهای بازیگری نگردند و فاصله زیادشان از بازیگران مکمل علنی نگردد. محسن تختی ( این تنها یک تشابه اسم است ) بجز زمانی که سکوت میکند و به گوشهای خیره شده، نمیتواند تختی را برای مخاطب زنده نگه دارد. بحدی که حتی دیالوگهای او نیز با صدای دیگری به مخاطب ارائه میشود. یک مثال مشابه در این خصوص را باید فیلم موفق « گاو خشمگین » مارتین اسکورسیزی دانست. بازی رابرت دنیرو باعث برجسته شدن هرچه بیشتر جایگاه آن فیلم شد. توکلی باید به این نکته آگاه میبود که شباهت ظاهری به تنهایی نخواهد توانست بخش بازیگری یک فیلم سینمایی را قوت ببخشد.
غلامرضا تختی را ببینیم یا نه؟
« غلامرضا تختی » با تمام ایراداتی که دارد هنوز اثری قابل اعتنا، مخصوصاً در ژانر نحیف ” بیوگرافی ” در سینمای ایران محسوب میشود. فیلمی که ساخته شدن آن امری بسیار دشوار تلقی میشد. دست گذاشتن روی قهرمانی که هنوز ابعاد بسیاری از زندگی ناشناخته باقی مانده و مردم به شدت او را دوست دارند. چالشی بود که بهرام توکلی با تمام کاستیهایی که در فیلم وجود دارد، آن را پذیرفت تا راه را برای ساخته شدن فیلمهای بعدی در مورد شخصیتهای برجسته تاریخ ایران باز نماید. علیرغم اینکه کاستیهایی در فیلم وجود دارد، اما دیدنش لذت بخش است.
0 دیدگاه ارسال شده است
نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها