- اجتماعی
دانلود فیلم سرکوب با لینک مستقیم
داستان : فیلم سرکوب Sarkoob قصه خانوادهایست که مادرشان بدلیل آلزایمر تحت مراقبت توسط یک پرستار (باران کوثری) میباشد. پدر خانواده همواره به آزار اذیت مادر و سه دختر میپرداخته و مدتیه از خانه رفته است. دختر بزرگتر (الهام کردا) یک فرزند مبتلا به اوتیسم دارد. دختر وسط (سارا بهرامی) مدتیست با مَردی دوست شده که بعداز چند هفته متوجه میشود، اینم همانند پدرش به آزار و اذیت وی میپردازد. دختر کوچکتر (پردیس احمدیه) دانشجو هست که کودکی پُرتَنِشی را بهمراه پدرش گذراندهاست. فیلم تو ایرانی شما را به دانلود فیلم سینمایی سرکوب با کیفیت عالی کامل و لینک مستقیم بهمراه اینترنت نیمبهاء رایگان دعوت مینماید.
بازیگران : باران کوثری، سارا بهرامی، الهام کردا، پردیس احمدیه، رویا افشار، جمشید هاشمپور بازیگران فیلم هستند.
دانلود فیلم سرکوب با لینک مستقیم
دانلود پکیج همه کیفیتها بصورت یکجا – 10.000 تومان
دانلود کیفیت BluRay با حجم 4.62 گیگابایت – 7.000 تومان
دانلود کیفیت HQ با حجم 2.33 گیگابایت – 6.000 تومان
دانلود کیفیت 1080p با حجم 1.69 گیگابایت – 5.000 تومان
دانلود کیفیت 720p با حجم 955 مگابایت – 4.500 تومان
دانلود کیفیت 480p با حجم 611 مگابایت – 4.000 تومان
درباره فیلم سرکوب :
فیلم سرکوب «Sarkoob» به کارگردانی و نویسندگی رضا گوران و تهیهکنندگی حبیب اسماعیلی محصول سال 1397 ایران است. ژانر این فیلم ایرانی اجتماعی با داستانی درام است که نخستینبار در مرداد سال 1398 اکران گردید. فیلم سینمایی سرکوب مدت کوتاهی بعداز اکرانش، توسط سازمان حوزه هنری بدلایل نامعلومی تحریم شد. این فیلم با بودجه ساخت دو میلیارد تومانی بخاطر تحریم و عدم اکران در برخی سینماهای شهرستانها (سینماهای تحت مالکیت حوزه هنری)، نتوانست از فروش خوبی برخوردار شود. فیلم ایرانی سرکوب در گیشه مبلغ حدوداً یک میلیارد تومان فروش داشت و تاکنون به همین میزان هم، زیان دیده است. فیلم سینمایی «سرکوب» اولین فیلم بلند رضا گوران است که کارگردانی چندین نمایش و ساخت یک فیلم کوتاه را در کارنامه خود دارد. در واقع گوران هم به مجموعه کارگردانهایی پیوسته که در سالهای اخیر از فضای تئاتر وارد فضای سینما شدهاند. بازیگران خوبی ازجمله سارا بهرامی، باران کوثری، الهام کردا و پردیس احمدیه در این فیلم حضور دارند و در صحنههای کوتاهی هم جمشید هاشمپور بازی میکند. دانلود فیلم سینمایی سرکوب با کیفیت عالی و لینک مستقیم کامل همچنین اینترنت نیمبهاء رایگان در وبسایت فیلم تو ایرانی قرار گرفت.
نقد فیلم سرکوب
فیلم سرکوب پُر از ایدههای بِکر و ناب در باب سرگشتگی و تنهایی و ناکامی انسان معاصر است. ضمن اینکه در قالب چند شخصیت اصلی، نسلهای مختلف را درگیر این رنج و اندوه ابدی نشان میدهد: مادر و سه دختر و پرستار. بامطلب نقد فیلم سرکوب با فیلم تو ایرانی همراه باشید.
ایده مورد علاقهام این بود که شخصیتها، هم خود از تنهایی رنج میبرند و هم خود دیگران را تنها میگذارند و باعث رنج آنان میشوند. کارگردانی فیلم «سرکوب» رضا گوران، با تعدادی بازیگر محدود و در یک لوکیشن بسته، عالی است. اگر فیلمبردار باتجربهتری کنار او بود، حرکات پیچیده دوربین بیشتر به مضمون داستان کمک میکرد. تدوین فیلم بیشترین لطمه را به روند داستانی آن زده؛ بطوری که در جاهایی با برشهای غیرمنطقی، ایجاد شوک و در مواردی بدون دخالت در مسیر صحنهها، ایجاد ملال میکند. البته این احتمال میرود که در مواردی چیزی یا چیزهایی از فیلم، قلفتی، بدون بحث مرتبط با تدوین، درآمده باشد یا درآورده باشند.
تکگوییهای رویا افشار در فیلم سینمایی «سرکوب» با روایت ذهنی او به زبان ترکی، دلنشین و زیباست (و من که ترک نیستم کیف کردم از صدا و بازیاش در این دقایق)، همچنین بازی سارا بهرامی تقریبا بینقص و نیرومند است. طراحی صحنه (با توجه به تمرکز قصه در خانه) میتوانست بهتر از این باشد. موسیقی خوب است اما در یکی دو صحنه بدلیل تدوین غلط صدا، قطع ناگهانی دارد. از صحنههای بهیادماندنی فیلم برای من، ابتدا نمای بلندی است که به واژگونی سفره توسط پسر بیمار میانجامد (هدایت او در این نمای بلند، در حفظ راکورد زمانی و رعایت حس، فوقالعاده است). دیگری گفتوگوهای تلفنی سارا بهرامی با بهمن (که بیآنکه حضور داشته باشد، برای تماشاگر شخصیتی آشنا و ملموس است). البته کل سکانس حضور جمشید هاشمپور به نقشی مرموز است.
فیلم سرکوب علاوه بر اَدای دِین آشکار به فیلم خوب «آگوست: اوسیج کانتی» به شکلی خلاق. تاثیرپذیر از نمایشنامه سه خواهر چخوف و همچنین در فصل پایانی، با نمایش باران در خانه، یادآور آینه و بخش اختتامیه سولاریس تارکوفسکی است. کلاً تلفیق نو و جالبی رو از این آثار زیبا در فیلم شاهدیم که برای من دلنشین است.
سرکوب را تماشا کنیم یا نه؟
سرکوب با اینکه اولین فیلم سینمایی رضا گوران است، اما فیلمی قابل تاُمل هست. فیلمنامه نواقصی جزئی داره اما بازی درخشان ستارگرانش، باعث مَحو شدن کمّیهای آن شده است. پیشنهاد میکنم اگر به فیلمهای اجتماعی علاقمند هستید، حتماً «سرکوب» رو تماشا کنید.
0 دیدگاه ارسال شده است
نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها